discount celine 16975 fashion boots brings you for less a piece of prominence the swiss brand is basking in for the last century and a half!high quality kwaliteit replica rolex datejust 31 mm roestvrij staal en geel goud 278383rbr black mop diamond oyster always keep developing enhance.
Parkování jako nikdy předtím | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Parkování jako nikdy předtím

27.7.2018


Říká se, že první dojem je nejdůležitější. Co to ale v případě bydlení znamená? Vstupní dveře nebo výtah? Vlastně vše začíná už u aut. Ruku na srdce, kdo se při parkování nerozhlídne, aby se ujistil, jestli to opodál nepůjde líp? Přece je jasné, že musíte vybrat to nejlepší místo. Ideálně, aby na auto nepražilo slunce, je třeba dbát na to, aby kolem bylo dost místa a nic se mu nestalo. A jak je to daleko od domova? Není kolem náhodou mokro? Všechny tyto aspekty jsou už zohledněny při parkování u nás, takže každé místo je ideální.

Abyste mohli co nejlépe ustájit svůj vůz, tak jsme vytvořili koncept stání v suterénu. Díky 275 cm prostorným parkovacím místům vám nikdy nebude těsno. Zároveň vás ani vaše auto nebudou trápit rozmary počasí a vždy se dostanete suchou nohou až domů. Suterén je taktéž vybaven výtahy, a proto to nikdy nebudete mít daleko.

 

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia